top of page

Розвиток системи озброєння України

Дизайн моделі та розвиток спроможностей для забезпечення стійкості і конкурентоспроможності оборонної індустрії та позитивного впливу на економічний та технологічний розвиток країни.


Одним з ключових факторів, який впливає на розстановку сил, роль і місце держав на міжнародній арені, їх можливість ефективно реагувати на загрози та відстоювати національні інтереси, є технологічний рівень оборонних індустрій, спроможність оперативно впроваджувати інноваційні технології та забезпечувати сили безпеки і оборони новітнім озброєнням.


Проєкт сфокусований на успішній реалізації пріоритетів Уряду України в оборонному секторі, розробленні нового дизайну оборонної промисловості та посиленні ядра системи оборонної індустрії України, яке має зростаючий вплив на трансформацію та подальший розвиток системи, на її бізнес-модель та трансформацію Укроборонпрому як інституції.


Проєкт реалізувався разом з представниками інституцій системи національної безпеки, випускниками Програми стратегічного лідерства у секторі безпеки і оборони України Києво-Могилянської бізнес-школи. Залучення великого кола стейкхолдерів до процесу сприяло запровадженню інтегрованого та сфокусованого підходу до розвитку технологічного та економічного потенціалу оборонної промисловості України.

bottom of page